Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Πάβλοβιτς: «Φιλοξενούμενοι στο γήπεδό μας»

Την ιδιαιτερότητα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός είναι… φιλοξενούμενος στην έδρα του, επισήμανε ο Σάσα Πάβλοβιτς. «Να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα που θα μας βάλουν», είπε.

Πάβλοβιτς: «Φιλοξενούμενοι στο γήπεδό μας»
Αναλυτικά ο Σάσα Πάβλοβιτς έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα της Κυριακής (18:00):

«Καλή χρονιά σε όλους

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του νέου έτους κι έχει σημασία να ευχηθούμε υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει καλύτερα πράγματα σε όλους.

Εμάς η νέα χρονιά μας βρήκε στο γήπεδο, όπως και η… παλιά δηλαδή. Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και σημαντικές. Άλλωστε μετά την έναρξη του Top16 της Ευρωλίγκας κοντέψαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο αεροσκάφος, στην Κωνσταντινούπολη καθώς είχαμε πολύωρη ταλαιπωρία και καθυστέρηση.

Η πρώτη υποχρέωση της νέας χρονιάς μας βρίσκει… φιλοξενούμενους στο γήπεδό μας! Δεν είναι παράξενο; Θα έχουμε τα ίδια αποδυτήρια, θα πάμε με τον ίδιο τρόπο στο γήπεδο αλλά δε θα υπάρχουν οπαδοί μας και ταυτόχρονα θα κάτσουμε στον… απέναντι πάγκο! Παράξενο έτσι;

Αυτά έχουν ελάχιστη σημασία όμως. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κίνητρο και δίψα για διάκριση και οφείλουμε να φανούμε πανέτοιμοι ώστε ν’ αντεπεξέλθουμε με επιτυχία σε όσα προβλήματα θα επιδιώξει να μας βάλει η ΑΕΚ. Κάναμε την προετοιμασία μας, οι προπονητές μας εντόπισαν τα πάντα κι εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Θέλουμε να αρχίσουμε επιτυχημένα τη νέα χρονιά, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: