Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Διούδης: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες»


Διούδης: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες»

Μόνο οφέλη μπορεί να αποκτήσει από το ματς με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Σωκράτη Διούδη. «Σκεφτόμαστε και το Κύπελλο, αλλά προέχουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα», σχολίασε.

Συγκέντρωση και τύχη είναι δύο από τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο Πανιώνιος την Κυριακή (3/1, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. «Είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες», τόνισε ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος επεσήμανε ότι ακολουθεί δύσκολος μήνας για την ομάδα του.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τι περιμένουν στον Πανιώνιο από τον δεύτερο γύρο της Super League: «Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε όπως ακριβώς και στον πρώτο, όπου βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, συγκεντρώνοντας αρκετούς βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο διάστημα και να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Εύχομαι να μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

-το αν περιμένουν τη μεγαλύτερη πίεση, λόγω και της δυναμικής του αντιπάλου: «Σίγουρα, η συγκομιδή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα τα λέει όλα. Είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα και ίσα-ίσα δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση, διότι μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το παιχνίδι.

Οπωσδήποτε θα έχουμε όμως πίεση από τον αντίπαλο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και είναι ένα αβαντάζ για εμάς, όπου παρουσιαζόμαστε πολύ δεμένοι μέσα στην έδρα μας και δύσκολα μας κερδίζει μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από τη μεριά μας θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα».

-τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο Πανιώνιος για να κυνηγήσει την έκπληξη: «Πρέπει να έχουμε παραπάνω από δύο-τρία στοιχεία, διότι ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και έχει μεγάλο βάθος στο πάγκο και μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μας το επιτρέψει ο αγώνας να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να σπάσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα χρειαστούμε τύχη, αλλά και συγκέντρωση και στα 90 λεπτά».

-το αν είναι στο μυαλό το Κύπελλο που παραδοσιακά είναι στους στόχους του Πανιώνιου: «Είναι στόχος που μας ενδιαφέρει, αλλά πρώτα απ’ όλα κοιτάμε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι ενδιάμεσα σε κάποια πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχουμε στο πρωτάθλημα. Εφόσον ξεκινήσουμε δυνατά στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στον επόμενο μήνα θα το σκεφτούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: