Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μαλεζάς: «Είχαμε θετικά αποτελέσματα, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση»


Μαλεζάς: «Είχαμε θετικά αποτελέσματα, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ανάγκη για… πρόοδο έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά, παρά τα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία ματς. «Πρώτο μας μέλημα ήταν η ψυχολογική ξεκούραση στις γιορτές», σχολίασε.

Να βελτιωθεί χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς και ευχήθηκε να έχει η ομάδα του υγεία στη νέα χρονιά, και λιγότερους τραυματισμούς από αυτούς που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο πρώτο μισό της σεζόν, τονίζοντας παράλληλα μέσω της Nova ότι πρώτο μέλημα στη διακοπή ήταν η ψυχολογική ξεκούραση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν υπήρχε ανάγκη για ξεκούραση σωματική και ψυχολογική: «Η ψυχολογική ξεκούραση ήταν το κύριο μέλημα αυτών των ημερών, διότι σωματικά δεν νομίζω ότι ήμασταν τόσο πολύ κουρασμένοι αν και είχαμε πολλά παιχνίδια. Νομίζω αυτό που προείχε ήταν το να ξεφύγουμε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις».

-τις σκέψεις που έχει για τον χρόνο που έφυγε: «Ήταν πολύ περίεργη χρονιά για εμένα. Η επιστροφή μου θα μου μείνει πολύ στο μυαλό. Όπως και το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει αυτά που θέλαμε ως ομάδα είναι κάτι το οποίο μου έχει μείνει».

-τις ευχές του για το νέο έτος: «Υγεία να έχουμε πάνω απ’ όλα να έχουμε όλοι στην ομάδα, διότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό προέχει αυτή τη στιγμή και από εκεί και πέρα εφόσον είμαστε έτσι όπως πρέπει να είμαστε, η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

-το πώς οραματίζεται τη συνέχεια της ομάδας του: «Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι η βελτίωση και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, γιατί έχουν έρθει και κάποια θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν συνδυάστηκαν με την απόδοση που επιθυμούμε όλοι μας. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και στα παιχνίδι και στις προπονήσεις, είναι να έρθει κάποια βελτίωση. Έστω και βήμα-βήμα ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

-το βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το ματς με την Ξάνθη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη, έτσι έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες ομάδες, που ήταν εξίσου δύσκολες. Νομίζω ότι η Ξάνθη είναι μια σφιχτή ομάδα και απ’ ότι γνωρίζω έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα».

-το πώς πρέπει να παρουσιαστεί εκεί ο ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να δείξουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο, να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια κλειστή άμυνα. Συνήθως χτυπά στις αντεπιθέσεις η Ξάνθη και πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της».

-το αν υπάρχει κάποιο «πρέπει» στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς ώστε να αποφευχθεί απώλεια βαθμών: «Ό,τι πρέπει υπάρχει και στα άλλα ματς, υπάρχει και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα είμαστε επηρεασμένοι από τις γιορτές, δεν νομίζω ότι θα έχουμε το μυαλό μας στις γιορτές. Όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ξάνθης. Πρέπει να έχουμε το μυαλό σ’ αυτό το παιχνίδι και θα το έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: