Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Χαλκιά: «Έψαχνα τον Ιωαννίδη, αλλά…»


Χαλκιά: «Έψαχνα τον Ιωαννίδη, αλλά…»

Αιχμές για τη στάση του Γιάννη Ιωαννίδη όταν είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου άφησε η Φανή Χαλκιά.

Το παράπονό της για τη στάση του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, στην υπόθεση ντόπινγκ που είχε η ίδια εμπλακεί εξέφρασε η Φανή Χαλκιά.

«Αυτό που με πείραξε πολύ ήταν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο το 2008 στο Πεκίνο, έψαχνα να βρω τον υφυπουργό, Γιάννη Ιωαννίδη, για να του μιλήσω και δεν τον έβρισκα πουθενά. Respect σαν κόουτς, αλλά σαν υφυπουργός…», δήλωσε στο «2Night Show» του ΑΝΤ1 η χρυσή ολυμπιονίκης του 2004 στα 400μ. με εμπόδια.

Πρόσθεσε, δε, πως διατηρεί κανονικά το μετάλλιό της από το 2004 κι έχει υπογράψει για να γίνουν οι απαιτούμενοι μελλοντικοί έλεγχοι των δειγμάτων της, ενώ για την υπόθεση του 2008 είπε πως «… έχει πάρει πολλές αναβολές λόγω της απουσίας των κατηγόρων. Κάποια στιγμή θα γίνει η δίκη».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πέρα από γυμνάστρια στη Σχολή Ικάρων, συμμετείχε εθελοντικά στην εκγύμναση οροθετικών τροφίμων των φυλακών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: