Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Λουίς Ενρίκε: «Οι παίκτες μου δεν κουράζονται να κερδίζουν»


Λουίς Ενρίκε: «Οι παίκτες μου δεν κουράζονται να κερδίζουν»

Καθοριστικούς χαρακτήρισε τους επόμενους μήνες για την ομάδα του ο Λουίς Ενρίκε, που τόνισε ενόψει του ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ, ότι οι παίκτες του έχουν πάντα κίνητρο να κερδίζουν.

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για τη Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Ενρίκε να τονίζει μιλώντας πριν το ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ, ότι η κρίσιμη περίοδος για την ομάδα του αρχίζει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα ο τεχνικός των πρωταθλητών κόσμου τόνισε πως οι παίκτες του πάντα έχουν κίνητρο να κερδίζουν, κάτι που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν.

«Τα όσα έχουμε κερδίσει, είναι παρελθόν. Τώρα αρχίζουν οι καθοριστικοί μήνες για κάθε διοργάνωση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα κινήτρου, αυτοί οι παίκτες έχουν αποδείξει ότι δεν κουράζονται να κερδίζουν. Έχουμε τρία σερί ματς με την Εσπανιόλ. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει, είναι επικίνδυνο, αν και κάθε χρόνο συμβαίνει. Αυτό το παιχνίδι με τα άλλα, του κυπέλλου, δεν έχει καμία σχέση. Δεν παύει να είναι ντέρμπι, θα υπάρχει περισσότερος κόσμος από το φυσιολογικό και χωρίς αμφιβολία περιμένω έναν τολμηρό αντίπαλο, που θα μας πιέσει, θα είναι οργανωμένος, θα έχει ένταση και σίγουρα θα μας προκαλέσει δυσκολίες» ανέφερε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: