Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τζέραρντ: «Μίλησα με τον Κλοπ για να επιστρέψω»


Τζέραρντ: «Μίλησα με τον Κλοπ για να επιστρέψω»

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως συζήτησε με τον Γιούργκεν Κλοπ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Λίβερπουλ ως συνεργάτης του, όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στις ΗΠΑ.

Το 2016 θα είναι η τελευταία σεζόν στην ποδοσφαιρική καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά το μέλλον του είναι ήδη προδιαγεγραμμένο. Ο πολύπειρος μέσος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει προπονητική καριέρα και ήδη έχει κάνει μια συζήτηση με τον Γιούργκεν Κλοπ για να εργαστεί στο πλευρό του, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο MLS.

«Κάναμε μια κουβέντα με τον Κλοπ. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση, αλλά από το σύλλογο μού έχουν πει ότι θέλουν να επιστρέψω. Δεν μου είπαν συγκεκριμένα ότι θέλουμε να κάνεις το ένα ή το άλλο, όμως με θέλουν πίσω», δήλωσε ο Τζέραρντ.

«Θέλω να αποκτήσω πείρα στην προπονητική και να παρακολουθώ προπονήσεις διαφόρων ομάδων. Μέχρι το Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2016 θα παίζω μπάλα, αλλά μετά ελπίζω να είμαι προπονητής με δίπλωμα», πρόσθεσε.

Όσο για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ σαν παίκτης είπε: «Δεν ήθελα να είμαι αναπληρωματικός. Πιστεύω πως θα μπορούσα να έχω ρόλο στην ομάδα, γι’ αυτό κι απέρριψα την πρόταση. Πάντως δεν κρατώ κακία και ανυπομονώ για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: