Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Το πιο δύσκολο του β΄ γύρου!!


Το πιο δύσκολο του β΄ γύρου!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία προσέγγιση του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

***Χωρίς να υποτιμάω επ’ ουδενί τα παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ και στην Τρίπολη και στα Γιάννινα και στο Αγρίνιο, νομίζω ότι αυτό στη Ν. Σμύρνη είναι το πιο δύσκολο στο β΄γύρο για τον Ολυμπιακό!

***Αφενός μεν αντίπαλος είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και έχει μέχρι στιγμής ταλαιπωρήσει αφάνταστα όλες τις μεγάλες ομάδες. Κέρδισε μέσα στο γήπεδό του 1-0 τον Παναθηναϊκό, έφερε 1-1 με την ΑΕΚ, έχασε 1-2 στην Τούμπα με μία οριακή φάση. Ακόμη και στο Καραϊσκάκη, το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0 ως το 72’, όταν ο Μπουχαλάκης με ένα τυχερό γκολ (σουτ και κόντρα σε αμυνόμενο) είχε κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

***Αφετέρου δε ο Ολυμπιακός πάντα μετά τις γιορτές είναι «κάπως». Οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες του κάνουν διακοπές-μαμούθ κάθε Χριστούγεννα και συνήθως χρειάζονται τον χρόνο τους για να συνέλθουν αγωνιστικά. Μακάρι αυτή τη φορά ο Μάρκο Σίλβα να έχει βρει ένα μαγικό ραβδάκι και να έχει «γυρίσει» την ομάδα σε καλή κατάσταση.

***Ο Πανιώνιος είναι από τις πιο σφιχτές ομάδες του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια του κρίνονται στο γκολ, ο αριθμός των τερμάτων που μπαίνουν είναι πολύ μικρός και γενικά καταφέρνει και οι αγώνες του καθορίζονται στις λεπτομέρειες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

***Σίγουρα θα του λείψει ο Μπουμάλ, αλλά κι οι άλλοι ακραίοι κυνηγοί του, ο Μασούρας κι ο Βιγιάλμπα, είναι επικίνδυνοι, ενώ μπορεί κι ο Καραμάνος να παίξει από πλάγια. Ο Ανσαριφάρ κι ο Μπακασέτας απειλούν από τον άξονα, ενώ πίσω τους ο Σιώπης κι ο Κόρμπος είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.

***Για τον Σιώπη με το που τον είχα δει στη Β ομάδα του Ολυμπιακού στο λεγόμενο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων πρόπερσι, αμέσως είχα πει ότι αυτό το παιδί δεν μπορεί να μην κάνει καριέρα. Αν ήταν λίγο πιο ψηλός νομίζω πως η καριέρα του θα ήταν για επίπεδο Ολυμπιακού, αλλά κι έτσι είναι από τους καλύτερους κόφτες του πρωταθλήματος και δεν ξέρω μήπως οι ερυθρόλευκοι μετάνιωσαν που τον άφησαν ελεύθερο…

***Η δε αμυντική γραμμή είναι η πιο δυνατή του Πανιώνιου, όπως φαίνεται άλλωστε κι από τον αριθμό γκολ που δέχεται, ειδικά μέσα στη Ν. Σμύρνη-μόλις τέσσερα, μόνο ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός έχουν φάει λιγότερα…Οι Βλάχος, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Οικονόμου έχουν «δέσει» καλά κι ο Διούδης είναι καλός γκολκίπερ, όπως κι ο Παπαδόπουλο, του οποίου πήρε τη θέση.

***Νομίζω λοιπόν ότι αύριο στη Ν. Σμύρνη θα παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: