Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τα Τρίκαλα μπόρεσαν και χωρίς τον Σοκό!!


Τα Τρίκαλα μπόρεσαν και χωρίς τον Σοκό

Υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι χωρίς τον Σοκό. Τελικά, μετά από ένα ματς-ροντέο νίκησαν 81-77 το Λαύριο.

Ο τραυματισμός του Σοκό άλλαξε τις ισορροπίες και λίγο έλειψε να στοιχίσει στα Τρίκαλα. Έστω και δύσκολα απέναντι σε ένα μαχητικότατο Λαύριο οι Θεσσαλοί όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 81-77 και το προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

«Ροντέο» το παιχνίδι ειδικά στα τελευταία του λεπτά, με τους παίκτες του Λαυρίου να πιέζουν για να ισοφαρίσουν. Ωστόσο τα άστοχα σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ένα λέι-απ του Τσιάρα καθόρισαν τον νικητή.

Το ματς

Ορεξάτες και οι δύο ομάδες στην αρχή του αγώνα, με τους γηπεδούχους όμως γρήγορα να γίνονται αποδέκτες ενός μεγάλου σοκ! Ο Σοκό στο 8ο λεπτό υπέστη ένα τράβηγμα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς.

Η απώλειά του Σοκό φάνηκε σιγά-σιγά στο παιχνίδι για την ομάδα των Τρικάλων. Αν και –αρχικά- βρήκαν τρόπο να διατηρηθούν μπροστά στο σκορ (+5 στο 10’), η συνέχεια ήταν δύσκολη.

Το Λαύριο μπόρεσε να ισορροπήσει το ματς (33-33 στο 17’) με τον Κρουμπάλι να βρίσκει τρόπους να σκοράρει απέναντι στην άμυνα των Τρικάλων. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου. Εκεί τα Τρίκαλα με ένα ξέσπασμα δέκα πόντων ξέφυγαν στο σκορ και τελείωσαν την τρίτη περίοδο με μια διαφορά 13 πόντων.

Το Λαύριο όμως δεν κατέθεσε τα όπλα. Βοηθούμενο και από τον τραυματισμό του Ντάουελ μείωσε κάνοντας το ματς... ροντέο στα τελευταία του λεπτά.

Περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος ο Μπολντς με ένα τρίποντο μείωσε στο καλάθι, αλλά ακολούθησαν λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και άστοχα σουτ. Τα Τρίκαλα παρέμειναν έστω και δύσκολα μπροστά στο σκορ, με τον Τσιάρα «καθαρίζει» το ματς (79-75) λίγα δεύτερα πριν το τέλος. Το τελικό 81-77 διαμορφώθηκε μετά από τις βολές που ακολούθησαν.

Τα Δεκάλεπτα: 27-22, 39-36, 66-53, 81-77
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: