Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μπλεξίματα με την αστυνομία για τον Χάμες Ροντρίγκες!!


Μπλεξίματα με την αστυνομία για τον Χάμες Ροντρίγκες

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τον Χάμες Ροντρίγκες, καθώς εκτός από την κακή του απόδοση, ο Κολομβιανός αγνόησε σήμα της τροχαίας και κατέφυγε στο προπονητικό της Ρεάλ για να γλιτώσει.

Να φύγει και να μην ξανάρθει θα εύχεται για τη φετινή σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς τίποτα δεν του πηγαίνει καλά στο β’ μισό του 2015.

Ο Κολομβιανός μετά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, την αρνητική του απόδοση και τις κάκιστες σχέσεις του με τον Ράφα Μπενίτεθ, φαίνεται ότι μπλεξίματα και με την αστυνομία της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η «ΑS», ο Κολομβιανός κατευθυνόμενος στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αγνόησε σήμα της τροχαίας, διότι έτρεχε με ταχύτητα που έφτασε με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Ο άσος της Ρεάλ τελικά κατάφερε να φτάσει στις εγκαταστάσεις της «βασίλισσας» για να αποφύγει τη σύλληψη των Αρχών, με την ιδιωτική ασφάλεια της ομάδας να απαγορεύει αρχικά την είσοδο στο περιπολικό.

Αν ισχύει το εν λόγω ρεπορτάζ, τότε το πρόβλημα για τον Κολομβιανό είναι σοβαρό, αφού εκτός από κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις οδικής κυκλοφορίας, αντιμετωπίζει συνέπειες για αντίσταση κατά των αρχών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: