Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 20,6 εκατ. τον χρόνο στο προσύμφωνο Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 20,6 εκατ. τον χρόνο στο προσύμφωνο Μουρίνιο-Γιουνάιτεντ!

Βρετανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποδοχές που «αγγίζουν» τα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

«Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»... Βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο «γάμος» μεταξύ του πορτογάλου προπονητή και των «κόκκινων διαβόλων» έχει γίνει, με τις δύο πλευρές να έχουν υπογράψει και ένα προσύμφωνο.

Βέβαια, όχι ό,τι κι ό,τι... Ένα προσύμφωνο που θα αποφέρει «χρυσάφι» στον Μουρίνιο. Βάσει του δημοσιεύματος ο πορτογάλος θα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 20 εκατομμύρια (20,6 εκατ.) ευρώ τον χρόνο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football insider» το υπογράφει ένας άγγλος δημοσιογράφος ο οποίος έχει εργασθεί σε μεγάλα ΜΜΕ της χώρας έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά αποκλειστικά.

Ο Γουέιν Βεσεϊ αναφέρει ότι το προσύμφωνο το οποίο έχει υπογραφεί είναι ένα αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων που έχουν κρατήσει για περίπου έξι εβδομάδες!

Τελικά, ο 53χρονος και οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έδωσαν τα χέρια, με τον πρώτο να αρχίζει ήδη τον σχεδιασμό του ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του από το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: