Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Γράμμα «ανακωχής» έστειλε η Τσέλσι στον Μουρίνιο!!


Γράμμα «ανακωχής» έστειλε η Τσέλσι στον Μουρίνιο

Γράμμα που τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και το οποίο συνοδευόταν από ρέπλικες τροπαίων έστειλε η Τσέλσι στον Ζοσέ Μουρίνιο ώστε να εξομαλυνθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.

Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας της και για αυτό το λόγο η Τσέλσι δεν θέλει να έχει τεταμένες σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το δεύτερο «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών πριν από μερικούς μήνες.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph», οι Λονδρέζοι με ένα γράμμα το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος, Μπρους Μπακ, τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο σύλλογο και όλες τις επιτυχίες που έφερε υπό τη δική του καθοδήγηση.

Παράλληλα, οι «μπλε» μαζί με το γράμμα, έστειλαν στο σπίτι του πολύπειρου τεχνικού στο δυτικό Λονδίνο, δύο ρέπλικες με τα τρόπαια της Premier League και του Capital One Cup, τα οποία κατέκτησε τη σεζόν 2014-2015.

Τέλος, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η διοίκηση του συλλόγου έχουν εκτιμήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει διατηρήσει πολύ χαμηλούς τόνους μετά την απόλυσή του από την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: