Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Παναθηναϊκός: «Το μένος του Κοντονή επηρεάζει τις Αρχές»


Παναθηναϊκός: «Το μένος του Κοντονή επηρεάζει τις Αρχές»

Νέα επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή την απαγόρευση να τροποποιηθούν οι Θύρες 1 και 12 της Λεωφόρου.

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Σταύρο Κοντονή καλά κρατεί. Οι πράσινοι εξαπέλυσαν νέα επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού με αφορμή την απαγόρευση να τροποποιήσει τις χωρητικότητες στις Θύρες και 12 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το τριφύλλι -στην ανακοίνωση αυτή- αναφέρει ότι έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εγκριθεί η «τακτοποίηση» της χωρητικότητας στις δύο θύρες, αλλά παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

«Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή», αναφέρει –μεταξύ άλλων-.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12.

Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή.

Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές.
Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: