Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Λαδάκης: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»


Λαδάκης: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Ο Αντώνης Λαδάκης αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο έργο που έχει ο Πανθρακικός για παραμονή στη Super League και υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι πιθανότητες για παραμονή του Πανθρακικού στη Super League δεν είναι με το μέρος του και όπως είπε ο Αντώνης Λαδάκης στόχος είναι να εμφανίζεται η ομάδα του ανταγωνιστική σε κάθε ματς, ώστε να μείνει «ζωντανή» μέχρι τέλους. Επίσης, παραδέχθηκε ότι το επιθετικό πρόβλημα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη φτωχή συγκομιδή βαθμών, αλλά τόνισε ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω του site της Super League

Με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, θεωρείς ότι μπορεί η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία;
«Σίγουρα τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολα για εμάς. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας και το αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία δεν εξαρτάται μόνον από εμάς, αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Παρόλα αυτά, θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι, από αυτά που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε φέτος και η ομάδα έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση;
«Γενικότερα η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ από την αρχή μείναμε πίσω, χάνοντας βαθμούς σε κρίσιμους αγώνες. Παράλληλα, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι φέτος δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και απωλέσαμε πολλούς βαθμούς στην Κομοτηνή».

Θεωρείς ότι το επιθετικό πρόβλημα που έχει η ομάδα είναι από τις βασικές αιτίες που δεν έχετε καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς;
«Σαφώς είναι κι αυτό ένα από τα αγωνιστικά μας προβλήματα, αλλά φυσικά δεν είναι το μόνο. Η προβληματική μας εικόνα οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων, που είχαν ως συνέπεια να μη φτάσουμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα και να αδικήσουμε τους εαυτούς μας».

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να παραμείνετε στην κατηγορία, θα ήθελες να συνεχίσεις στον Πανθρακικό και την επόμενη σεζόν;
«Είναι νωρίς για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ας τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα, ας ολοκληρώσουμε τη φετινή μας προσπάθεια και μετά θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, μαζί με την ομάδα, το μέλλον».

Ποια είναι η ποιο όμορφη στιγμή που έχεις ζήσει φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού;
«Θα ξεχώριζα τη νίκη που πετύχαμε την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην έδρα του Παναθηναϊκού, με σκορ 1-2. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που στο τέλος εκείνης της σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κι ήταν πολύ καλή. Μια πολύ όμορφη στιγμή για όσους ήμασταν τότε στην ομάδα αλλά και για την ιστορία του Πανθρακικού συνολικά. Ιδιαίτερα σημαντική, πάντως, ήταν και καθένα από τα προηγούμενα χρόνια η στιγμή που εξασφαλίζαμε και μαθηματικά το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Σε ποιον αγώνα θεωρείς ότι έχεις κάνει την καλύτερή σου εμφάνιση και γιατί;
«Θα σταθώ σε ένα παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων, πάλι τη σεζόν 2013-2014. Μάλιστα, στον αγώνα εκείνον πέτυχα το νικητήριο τέρμα, όμως δεν τον ξεχωρίζω μόνο για το λόγο αυτό, αλλά κι επειδή η ομάδα μου κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, σε μια χρονιά που ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Πανθρακικού;
«Ο κόσμος πρέπει να αγαπάει την ομάδα, όπως πολύ καλά ξέρει, και να στέκεται δίπλα της και στα εύκολα αλλά κι ακόμη πιο πολύ στις δύσκολες στιγμές. Ο Πανθρακικός τα τελευταία χρόνια πέτυχε πολλά, κατάφερε να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω πως ακόμη και στις άσχημες στιγμές πάντοτε υπάρχουν θετικά που μπορεί να βρει κάποιος. Ειδικά τώρα, λοιπόν, η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία για την ομάδα».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
«Κατά κύριο λόγο μαζί με την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Είτε στο σπίτι είτε σε πάρκα και σε παιδότοπους! Έχω, όμως, ιδιαίτερη αγάπη και στο ψάρεμα κι όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με αυτό».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες και γιατί;
«Θα ακολουθούσα το επάγγελμα του γεωπόνου. Εξάλλου, ήταν κάτι που… κατάφερα να σπουδάσω για τρία εξάμηνα. Στη συνέχεια αναγκάστηκα να σταματήσω, λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Έχω ιδιαίτερη αγάπη για τη γη, καθώς κατάγομαι από μια αγροτική περιοχή, το Ερατεινό Καβάλας, κι από μικρός ήμουν συνεχώς στα κτήματα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: