Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στην τελική ευθεία εν όψει Ολυμπιακού!!


Στην τελική ευθεία εν όψει Ολυμπιακού

Με μοναδικό πρόβλημα τον Σουμπίνιο που είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν όλοι το κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε μόνο Σουμπίνιο που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός θα είναι και ο Κεϊτά, αφού δηλώθηκε να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο ματς.

* Πρόσκληση από την Ντιναμό Ζάγκρεπ για τον τερματοφύλακα της ομάδας Κ17 Βασίλη Κίναλη έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος προκειμένου να λάβει μέρος σε δοκιμαστικά από 7 μέχρι 13 Μαρτίου. Η ομάδα μας την αποδέχθηκε.

* Στην Εθνική Παίδων Κύπρου κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ15, Αρσένης Δημητρίου για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της από 5 μέχρι 10 Μαρτίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: