Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κονέ… για κορυφή!!

Με το γκολ του Εμανουέλ Κονέ από το… καλημέρα (2’), ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το Μενίδι, επικρατώντας 1-0 του Αχαρναϊκού και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Football League.

Κονέ… για κορυφή!Στην κορυφή της Football League, τουλάχιστον ως την Κυριακή, θα βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής και είναι, πλέον, μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 42 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΛ και δύο από την τρίτη Κέρκυρα, που έχουν, ωστόσο, παιχνίδι λιγότερο. Οι «βυσσινί», μεθαύριο (21/2), υποδέχονται τον Παναιγιάλειο και οι νησιώτες τον Πανελευσινιακό.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με το… καλημέρα (2') ο Εμανουέλ Κονέ, με συρτό σουτ. Οι γηπεδούχοι, από εκεί και πέρα, προσπάθησαν να αντιδράσουν, δεν κατάφεραν να απειλήσουν, ωστόσο και ο Απόλλων έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα των «πράσινων».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Εμέκα, Παγώνης (20' Μουστάκης), Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Όμο, Μήλιος (46' Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (59' Ταμπάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Φατιόν, Κονέ (44' Φαρινόλα), Ρουσάκης, Μπουντόπουλος (59' Παρπέξ), Βάντερσον (89' Σουνάς), Τζιώρας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Παρασκευή (19/02)

Αχαρναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(2' Κονέ)

Κυριακή (21/02)

Κέρκυρα-Πανελευσινιακός (15:00)
Λάρισα-Παναιγιάλειος (15:00)
Λαμία-Εργοτέλης (ματαιώθηκε)
Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός (15:00)
Κισσαμικός-Ζάκυνθος (15:00)

Δευτέρα (22/02)

Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου (ματαιώθηκε)
Καλλιθέα-Τρίκαλα (15:00)
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: