Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Δέλλας: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό»


Δέλλας: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό»

Το παιχνίδι του θα προσπαθήσει να κάνει ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας ενώ αναφέρθηκε στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι παρά τις δεδομένες δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί προσπαθώντας να κάνει το παιχνίδι του, αρνούμενος απλά να περιμένει τον αντίπαλο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε παράλληλα στην επιθετική δυστοκία που παρατηρείται στους τελευταίους αγώνες από τους παίκτες του, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία από το ματς με τον Λεβαδειακό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το έχω ξαναπεί. Κάθε παιχνίδι που τελειώνει, επειδή τα ματς είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, πρέπει μόλις τελειώνει το ένα παιχνίδι –ό,τι κι αν έχει συμβεί- να το αφήνουμε στην άκρη και να πάμε στο επόμενο. Αυτό κάνουμε και τώρα, αφού σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά δείχνουν μια βελτίωση, μια προσπάθεια τεράστια, ώστε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, άσχετα αν δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Νομίζω όμως, ότι βάσει εμφανίσεων και όσα θέλω να βλέπω μέσα στο παιχνίδι, σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα βλέπω».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια και να πετύχει περισσότερα γκολ: «Είναι κάτι που μας απασχολεί. Νομίζω ότι φτάνουμε πάρα πολλές φορές και με καλές προϋποθέσεις μπροστά στην εστία για να τελειώσουμε τις φάσεις. Εκεί έχουμε θέμα. Στο ποδόσφαιρο θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Όλα αυτά μαζί, πρέπει να βγουν κάποια στιγμή. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν αυτά που θέλω. Όπως έχω πει πολλές φορές, ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να δουλέψουμε, αφού παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή συνεχόμενα παιχνίδια. Επομένως, προσπαθούμε μέσω των παιχνιδιών να βγάζουμε πράγματα. Θεωρώ ότι με τον Λεβαδειακό η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, όπως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε και σε άλλα εκτός έδρας, όπως με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τίποτα για αυτά τα παιχνίδια. Όπως λένε: “Δύο μέρες τον χρόνο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα: χθες και αύριο”. Επομένως κοιτάζουμε το σήμερα».

Πώς μπορεί ο Ατρόμητος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό που είναι σε πολύ κατάσταση. Είχε πολύ σημαντικές μονάδες. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τα ατού του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, όμως, αν θέλεις να πάρεις κάτι από τέτοια παιχνίδια και κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, πρέπει να κάνεις και εσύ κάτι. Το να περιμένεις ή να εξαρτάσαι μόνο από τον αντίπαλο, δύσκολα κερδίζεις κάτι. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν μπορεί μεσοεπιθετικά ο Ατρόμητος να βγάλει την ποιότητα που έχει με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι για τον ποδοσφαιριστή, κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπει ως ευκαιρία και να δίνουν το 100%. Όταν το κάνουν αυτό και ακολουθούν εντολές που έχουμε πει από την αρχή, σίγουρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα μέσα στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: