Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Έτοιμοι για τη «μητέρα των μαχών» στο Λαύριο!!


Έτοιμοι για τη «μητέρα των μαχών» στο Λαύριο!

Κάλεσμα στον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει το κλειστό στο κρίσιμο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου απεύθυνε η ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσης.

«Must win» είναι για το Λαύριο το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και έτσι η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μετά τη μάχη στο Ρέθυμνο, το Λαύριο αντιμετωπίζει την προσεχή Δευτέρα (22/2, 5 μμ) τον Κολοσσό στη ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ! Η αναμέτρηση είναι όχι απλά κομβικής σημασίας για την ομάδα μας αλλά κάτι περισσότερο! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη! Από αυτή την αναμέτρηση δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Από σήμερα (19/2) μέχρι την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και την Δευτέρα από τις 10 το πρωί μέχρι την ώρα του αγώνα, τα γραφεία της ΚΑΕ θα είναι ανοικτά για να προμηθευτείτε χωρίς ταλαιπωρία το εισιτήριο σας! Να θυμίσουμε ότι με το απόκομμα του εισιτηρίου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, παίρνετε το εισιτήριο για το ΜΕΓΑΛΟ ματς με τον Κολοσσό, μόλις με 5 ευρώ. Επίσης οι μαθητές θα έχουν δωρεάν είσοδο με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ τους!

ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: