Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Λέκο: «Η χειρότερη δυνατή κλήρωση με Ολυμπιακό»


Λέκο: «Η χειρότερη δυνατή κλήρωση με Ολυμπιακό»

Ως τη χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά Κυπέλλου χαρακτήρισε τη σημερινή που τον φέρνει κόντρα στον Ολυμπιακό ο βοηθός του Ίγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο.

Καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του δεν είχε ο βοηθός του Ίγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που προκάλεσε η σημερινή κλήρωση για τα ημιτελικά Κυπέλλου που φέρνει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης βοηθός προπονητή χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα της κληρωτίδας ως το χειρότερο δυνατό που θα μπορούσε να προκύψει για τον «Δικέφαλο» και παράλληλα πρόσθεσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι στον ίδιο και σε όλους μέσα στην ομάδα αρέσουν οι προκλήσεις και ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για αυτά τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Λέκο στο PAOK TV:

«Η πρώτη αντίδραση είναι ότι είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε, κόντρα στον Ολυμπιακό και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αντίπαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μου αρέσει όμως.

Μου αρέσει η πρόκληση και άλλωστε έχουμε δείξει ότι κόντρα σε μεγάλες ομάδες παίζουμε καλύτερα φέτος. Λόγω του ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν προβάδισμα. Αλλά στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια, τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο».


Για το αν προτιμά τον ισχυρότερο αντίπαλο σε μονό ή διπλό αγώνα: «Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί, κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα. Θα είναι δύο μεγάλα παιχνίδια για τους φιλάθλους και όλη την ομάδα και ανυπομονούμε για αυτά. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να πάρουμε την πρόκριση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: