Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτο τρόπαιο για Δώνη στη Σαουδική Αραβία με «θύμα» τον Φετφατζίδη! (video)


Τρίτο τρόπαιο για Δώνη στη Σαουδική Αραβία με «θύμα» τον Φετφατζίδη! (video)

Την εξαιρετική του πορεία στην Αλ Χιλάλ συνεχίζει ο Γιώργος Δώνης, καθώς κατέκτησε και το «Crown Prince Cup» κόντρα στην Αλ Αχλί του Γιάννη Φετφατζίδη που αγωνίστηκε ως βασικός.

Τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο συνεχίζει να ανεβάζει ο Γιώργος Δώνης σε αυτόν τον ένα χρόνο που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Χιλάλ.

Ο Έλληνας τεχνικός σε λιγότερο από 365 μέρες κατάφερε να φτάσει στην τρίτη κατάκτηση τροπαίου με την Αλ Χιλάλ, καθώς μετά το «King Cup of Champions» και Super Cup από σήμερα είναι κάτοχος και του «Crown Prince Cup», επικρατώντας στον τελικό της Αλ Αχλί με 2-1.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να «καθαρίσει» την έκβαση του αγώνα μόλις από το α’ ημίχρονο, αφού μόλις στο 32’ με γκολ των Αλ Σαμρανί και Αλ Αμπέντ είχε διαμορφωθεί το 2-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η Αλ Αχλί ήταν να μειώσει στο 90’ με γκολ του Αλ Τζασάμ.

Πλέον το μόνο που απομένει για τον Γιώργο Δώνη είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, στο οποίο διατηρεί την πρώτη θέση, αλλά και το ασιατικό Champions League στο οποίο πέρυσι έχασε τη συμμετοχή στον τελικό, αφού αποκλείστηκε στον ημιτελικό με γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο 94'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός με την ομάδα της Αλ Αχλί αγωνίστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: