Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η ώρα του Παπαθανασάκη!!


Η ώρα του Παπαθανασάκη

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Σπύρο Παπαθανάσακη τον πρόεδρο που κέρδισε με την ειλικρίνεια όσα έκτισε μέχρι σήμερα ο Ηρακλής και θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος για το μέλλον της ομάδας του.

Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις του Σπύρου Παπαθασάκη δεν είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχει δείξει μέχρι σήμερα. Κι αυτό το καταθέτω αφού έχω επιστρατεύσει όλη μου τη διακριτικότητα για την περίπτωση του ομογενή προέδρου, που ήρθε μια μέρα, εντελώς ξαφνικά, από τον Καναδά, με την παρόρμηση ορισμένων ανθρώπων του Ηρακλή, για να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ο Παπαθανασάκης είναι μια περίπτωση παράγοντα που δεν διαφέρει σε πολλά από τον Σαββίδη, που κι αυτός τα γνωρίζει όλα, που κι αυτός δέχεται πολλές και διάφορες επιρροές και δεν κλείνει ποτέ τα αυτιά του. Ή μάλλον τα κλείνει όταν του λένε ότι θα πρέπει να προσλάβει ανθρώπους που γνωρίζουν και να κάνει υπομονή μέχρι να αποδώσει η επιλογή τους.

Οι διαφορές των δύο είναι ελάχιστες και μόνο στο οικονομικό είναι που διακρίνεται το χάσμα, αφού το μέγεθος του Παπαθανασάκη είναι κατά πολύ μικρότερο.

Ο Παπαθανασάκης, όσο ήταν εύκολη υπόθεση η συγκρότηση της ομάδας και τα έξοδα ήταν περιορισμένα σε μικρότερη κατηγορία, φάνηκε να είναι απόλυτα ειλικρινής και να πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε κάθε απαίτηση του Ηρακλή που ήθελε να επιστρέψει στη Superleague.

Όταν τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα και έπρεπε να διαχειριστεί κρίσεις αφού τα αποτελέσματα δεν είναι το ίδιο όπως πέρσι συχνά επιτυχημένα, ήρθε η γκρίνια για μεταγραφές, προστέθηκε ένας βραχνάς που δεν μπορούσε, ούτε και τώρα είναι σε θέση να τον ελέγξει, καθότι δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Γιατί αν νομίζετε ότι με τις προσθήκες του Ιανουαρίου κέρδισε κάτι περισσότερο από λίγο χρόνο, είστε γελασμένοι., Μπορεί ο Ηρακλής να έχει οριστικά πλέον την ταυτότητα ίσως της πιο αξιόλογης φετινής πορείας, που αποτελεί κυρίως συνάρτηση της θέσης του στον βαθμολογικό πίνακα και των χρημάτων που ξοδεύτηκαν, αλλά, του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικό το σκηνικό. Κι αν ο Παπαδόπουλος το λέει και το εννοεί αυτό το… περί πεντάδας, τότε καλά θα κάνει ο Παπαθανασάκης να είναι και πάλι ειλικρινής. Να ξεκαθαρίσει οριστικά να μπορεί ή αν δεν είναι σε θέση να οδηγήσει ψηλότερα την ομάδα του.

Πολύ φιλότιμη η προσπάθειά του μέχρι τώρα. Θα εκτιμηθεί περισσότερο όταν θα έρθει η μέρα που θα θέσει υπόψη όλων ότι υπάρχει πολύς χώρος στην ΠΑΕ, για ανθρώπους που θα τον στηρίξουν ή που θα τους παραδώσει τη σκυτάλη για να φτιάξουν κάτι ακόμη καλύτερο στον Ηρακλή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: