Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η πρώτη «χαλάστρα» του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα!!


Η πρώτη «χαλάστρα» του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα!

Λειτουργώντας ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι πια, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε την πρώτη του «χαλάστρα» στην Μπαρτσελόνα. Πώς; Αποκτώντας τον Γκουντογκάν.

Η πρώτη μεταγραφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας παίκτης που είχε βάλει στο «μάτι» η Μπάρτσελόνα! Ο Ιλκάι Γκουντογκάν!

Για να είμαστε ακριβείς η Μπάρτσα τον άσο της Ντόρτμουντ δεν τον είχε βάλει μόνο στο «μάτι» αλλά είχε φτάσει την μεταγραφή του σε σημείο που κάποιοι την θεωρούσαν και κλεισμένη. Ωστόσο, αυτή δεν έγινε καθώς ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε τον Αρντά Τουράν από τον Γκουντογκάν. Φυσικά, με στόχο, η μετακίνηση του Γερμανού άσου να γίνει αυτό το καλοκαίρι.

Πλέον, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Γκουντογκάν θα πάρει μεταγραφή αλλά όχι στην Μπαρτσελόνα. Στην Μάντσεστερ Σίτι επιλέγοντας να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το δημοσίευμα της καταλανικής, Sport, αναφέρει ότι ο παίκτης σε επικοινωνία που είχαν μαζί του οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι έχει αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Οι διοικούντες την Σίτι τα έχουν βρει ήδη με την Ντόρτμουντ στο ποσό της μεταγραφής και μίλησαν μαζί του, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: