Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κουρνέτας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ας νικήσει ο καλύτερος»!


Κουρνέτας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ας νικήσει ο καλύτερος»!

Ο Βασίλης Κουρνέτας χαρακτήρισε «ομάδα με μεγάλη ιστορία» τον Ολυμπιακό, ευχήθηκε να νικήσει ο καλύτερος στον αυριανό τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό πρωταθλητισμού»!

Ο Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως «αύριο παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ας νικήσει ο καλύτερος»!

Σημείωσε, δε: «Παίζουμε κόντρα στον πρωτοπόρο. Απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου είναι μοιρασμένες», ενώ πρόσθεσε πως με τις προσθήκες του Γενάρη, «ο ΠΑΟΚ έχει υλικό πρωταθλητισμού».

Αναλυτικά, ο Κουρνέτας είπε, έπειτα από τη νίκη-πρόκριση επί του Φοίνικα Σύρου: «Είχαμε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας στα πρώτα σετ. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο άνετα… Ήμασταν, ωστόσο, συγκεντρωμένοι και τώρα θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε για τον αυριανό τελικό. Παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου είναι μοιρασμένες».

Για τα λάθη που έγιναν στον ημιτελικό με τη νησιωτική ομάδα, δήλωσε: «Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά λάθη, ισοφαριστήκαμε, αλλά, τελικά, συγκεντρωθήκαμε και περάσαμε στον τελικό. Φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια διαφορετική ομάδα, με διαφορετικά πρόσωπα. Πλέον, και με τις προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη, πατάμε καλύτερα. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Σαφώς και έχουν γίνει λάθη το καλοκαίρι, αλλά το υλικό του ΠΑΟΚ είναι υλικό πρωταθλητισμού».

Πρόσθεσε, τέλος: «Είναι ένας τελικός, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θέλω να πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και… ας νικήσει ο καλύτερος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: