Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στο πλευρό του Πάτρικ ο Παναθηναϊκός!!


Στο πλευρό του Πάτρικ ο Παναθηναϊκός

Σύμμαχοι στην κρίσιμη μάχη που δίνει ο νεαρός Πάτρικ Βρατσίστας θα είναι οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, που θα αντιμετωπίσουν τον Ωρωπό, σε φιλανθρωπικό αγώνα στήριξης του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Στο πλευρό του Πάτρικ Βρατσίστα, νεαρού ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας «ΠΑΣ Ωρωπού» στέκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι Παλαίμαχοι των πράσινων θα δώσουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές του Ωρωπού για να στηρίξουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην μεγάλη μάχη που δίνει για την ζωή του και καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετέχουν σε φιλανθρωπικό αγώνα με τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές του Ωρωπού για τη στήριξη του αθλητή Πάτρικ Βρατσίστα που υποφέρει από βαριάς μορφής ασθένεια.

Ο αγώνας του νεαρού Πάτρικ είναι ο πιο κρίσιμος, γι’ αυτό και η παρουσία κάθε φιλάθλου στην αναμέτρηση θα δώσει κουράγιο στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας «ΠΑΣ Ωρωπού».

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 4πμ στο γήπεδο του Ωρωπού, όπου η παρουσία κάθε φιλάθλου θα είναι συμβολική και ελπιδοφόρα για τον Πάτρικ.

Ενδεικτικά, από την ομάδα παλαιμάχων του Συλλόγου μας θα συμμετέχουν οι Βονόρτας, Γονιός, Δομάζος, Αθανασόπουλος, Μαραγκός, Ρότσα, Φρατζέσκος, κ.α
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: