Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σουκουλίνι στην top next generation της Αργεντινής!!


Ο Σουκουλίνι στην top next generation της Αργεντινής

Στους παίκτες που θα αποτελέσουν την επόμενη τοπ γενιά της Αργεντινής περιλαμβάνει τον Μπρούνο Σουκουλίνι η σελίδα «squawka.com»,τονίζοντας πως είναι στο χέρι του Γκουαρδιόλα αν θα επιστρέψει στη Σίτι

Στο λαμπρό μέλλον της Αργεντινής περιλαμβάνεται ο Μπρούνο Σουκουλίνι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Squawka.com», που συγκέντρωσε τους κορυφαίους παίκτες της χώρας κάτω των 23 χρονών.

Όπως αναφέρει, ο μέσος της ΑΕΚ αποτελεί ένα από τα πολύ υποσχόμενα ταλέντα της Μάντσεστερ Σίτι -απ’ όπου είναι δανεικός στους κιτρινόμαυρους- ενώ τονίζεται πως εξαρτάται από τον Πεπ Γκουαρδιόλα το αν θα καταφέρει να συμπεριληφθεί στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπρούντο Ζουκουλίνι, δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα ή το κύπελλο για τον αγγλικό σύλλογο και τον έχουμε δει μόνο στην ήττα του από την Άρσεναλ στο Community Shield. Ευρέως θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Έχει δοθεί δανεικός σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες, την Βαλένθια, την Κόρδοβα, την Μίντλεσμπρο και την ΑΕΚ, όπου αγωνίζεται αυτή τη στιγμή. Ανδρώθηκε στην ακαδημία της Ράσινγκ Κλουμπ, κέρδισε το πρώτο του συμβόλαιο το 2010 και μετά από 98 εμφανίσεις με τον σύλλογο μετακινήθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι το 2014. Απομένει ακόμα να δούμε αν κατέχει αρκετό ταλέντο για να παίξει με την Σίτι σε κορυφαίο επίπεδο. Εξαρτάται από σένα, Πεπ».

Οι υπόλοιποι εννιά παίκτες που συμπληρώνουν την δεκάδα της ιστοσελίδας είναι οι Μάουρο Ικάρντι (Ίντερ), Λουσιάνο Βιέτο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πάολο Ντιμπαλά (Γιουβέντους), Τζερόνιμο Ρούλι (Ράλ Σοσιεδάδ), Λούκας Οκάμπος (Μαρσέιγ) Χουάν Ιτούρμπε (Ρόμα, δανεικός στην Μπόρνμουθ), Ματίας Κρανεβίτερ (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Εμάνουελ Μαμάνα (Ρίβερ Πλέιτ).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: