Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοσχέδια βόμβα στο πούλμαν της Γιουβέντους από οπαδούς της Μπολόνια!


Αυτοσχέδια βόμβα στο πούλμαν της Γιουβέντους από οπαδούς της Μπολόνια

Συμβαίνει και στις «καλύτερες» οικογένειες… Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Μπολόνια κόντρα στη Γιουβέντους, οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν αυτοσχέδια βόμβα στο πούλμαν της Γιούβε.

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Μπολόνια και τη Γιουβέντους, χωρίς ευτυχώς να προκύψουν σοβαρότερες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα και κατά τη στιγμή της άφιξης του πούλμαν της Γιούβε στο γήπεδο, οπαδοί της Μπολόνια που βρίσκονταν έξω από το «Renato Dall' Ara» έριξαν αυτοσχέδια βόμβα προς την αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ωστόσο όπως είναι σαφές παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Γιουβέντους ήταν αναστατωμένοι από τα όσα συνέβησαν.

«Δυστυχώς, στη Μπολόνια δεν έχουμε ποτέ ήρεμη άφιξη. Κάποιος πέταξε μια αυτοσχέδια βόμβα ή πυροτέχνημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Δεν είναι πράξη πολιτισμού. Είναι μια κίνηση που δεν συνάδει με το αθλητικό πνεύμα. Είναι μια πράξη χουλιγκανισμού. Η βία δεν χωράει στις πραγματικές αξίες αυτού του παιχνιδιού», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: