Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μακ: «Ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα»


Μακ: «Ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα»

Ως ευκαιρία να αποδείξει ο ΠΑΟΚ ότι είναι δυνατή και καλή ομάδα βλέπει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος τόνισε πως ο δικέφαλος θα δώσει μεγάλη μάχη για το τρίποντο.

Στην θέληση που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Μακ, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ματς είναι ευκαιρία για την ομάδα του να δείξει ότι είναι δυνατή, μετά την ήττα απ’ τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι αλλά και το τρίποντο που χρειαζόμασταν, προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά. Αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω και την Κυριακή να είμαστε καλοί. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή και καλή ομάδα. Όλη η συγκέντρωση μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ σημαντικό για εμάς» .

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι αλλαγές στο διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι: «Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε. Οι αλλαγές που έγιναν όμως δεν αφορούν το εσωτερικό της ομάδας που αποτελείται από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Το πιο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες που παίζουν και δείχνουν την αξία της ομάδας και όχι κάποιος που βρίσκεται πιο πάνω. Φυσικά έφυγε ένας καλός άνθρωπος από την ομάδα αλλά πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί πλέον για να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι έχουμε μία δυνατή ομάδα. Μπορούμε να το αποδείξουμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό» .

Για το αν είναι έτοιμος να επωμιστεί το βάρος της επιθετικής γραμμής της ομάδας: «Έχουμε πολλούς παίκτες-κλειδιά τραυματίες άρα πολλά προβλήματα. Πρέπει να συμβιβαστούμε και να τα αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλα παιχνίδια και είναι έτοιμοι να παίξουν για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί αυτοί την περίοδο καθώς χρειαζόμαστε βαθμούς, θέλουμε την νίκη την Κυριακή. Ο προπονητής θα επιλέξει αυτούς που θεωρεί καλύτερους και θα δούμε πως θα πάει» .

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι αυτοί που θέλουν. Έχουν προβλήματα και έμειναν έξω από το Κύπελλο. Θέλουν την νίκη καθώς ηττήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και θα δώσουμε μάχη για το τρίποντο. Πιστεύω όποιος βάλεις το πρώτο γκολ θα πάρει την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: