Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Συγκέντρωση θέλει ο Πρίφτης!!


Συγκέντρωση θέλει ο Πρίφτης

Να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη η ομάδα του αν θέλει να νικήσει την Καβάλα, είναι η «απαίτηση» του Δημήτρη Πρίφτη, που τονίζει πως η εικόνα της αντιπάλου του Άρη είναι σαφώς βελτιωμένη.

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη του αγώνα του πρώτου γύρου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Άρης για την Basket League.

Αυτό υποστηρίζει ο Δημήτρης Πρίφτης που ξεκαθάρισε πως η Καβάλα έχει βελτιωθεί και το μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί από τα λάθη, τα ριμπάουντ και την ευστοχία στα μακρινά σουτ.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή των «κίτρινων»:

«Μας περιμένει μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έχοντας τέσσερις νέους ξένους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα, στο «Nick Galis Hall». Η εικόνα της Καβάλας το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, εντός κι εκτός έδρας, και ειδικά στην Καλαμίτσα είναι πολύ επικίνδυνη για κάθε ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να έχουμε ενέργεια και ένταση στην άμυνα και να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάναμε στους πρόσφατους αγώνες μας. Τα ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: