Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Χάντερ: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»!


Χάντερ: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»!

Διατεθειμένος να δώσει τα πάντα ώστε να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» Βίνσεντ Χάντερ.

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Βίνσεντ Χάντερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται στην καριέρα του, ενώ έδωσε υπόσχεση στους φίλους του «τριφυλλιού» πως θα δουλέψει σκληρά προκειμένου να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η δήλωση του Χάντερ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που ανοιγεται μπροστά μου. Όταν έφτασε στα χέρια μου η πρόταση αμέσως πηρα πληροφορίες κι ενθουσιάστηκα με τη βαθιά παράδοση της ομάδας αλλά και το ενθουσιώδες κοινό που την υποστηρίζει! Έμαθα ότι πριν λίγες μέρες υπέγραψε και τον Έλιοτ Ουίλιαμς, είχαμε παίξει κι αντίπαλοι... Δεν έχω προλάβει να μάθω λεπτομέρειες, όλα έγιναν γρηγορα. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι ένας αθλητης που δουλεύει σκληρά κι έχει υψηλό κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: