Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Το βάρος στην τακτική έριξε εν όψει Παναθηναϊκού ο Τούντορ!!


Το βάρος στην τακτική έριξε εν όψει Παναθηναϊκού ο Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ αφιέρωσε πολύ χρόνο στην τακτική στην προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ευχάριστα νέα για Μυστακίδη, Λέοβατς και Κοροβέση.

Στην τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/02, 19:30) στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Super League αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής, η οποία ήταν η προτελευταία πριν το προσεχές παιχνίδι.

Ο Κροάτης τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές, αλλά φαίνεται πως δεν αναμένεται να σημειωθούν εκπλήξεις στο σχήμα που θα παρατάξει στη Λεωφόρο. Ο λόγος είναι απλός. Τα… κουκιά είναι μετρημένα. Δηλαδή, οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς δύσκολα να βγει και 18άδα. Με τα τωρινά δεδομένα ο 39χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το 3-5-2 που ήταν το αγαπημένο του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Χατζηισαίας είναι οι μόνες (κανονικές) επιλογές για το κέντρο της άμυνας και ενώ ο Μακ «παίζει» χωρίς… αντίπαλο για την επίθεση.

Οι Γιάννης Μυστακίδης, Μάριν Λέοβατς συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν στην αποστολή. Κομμάτι της προπόνησης χωρίς υψηλή ένταση ακολούθησε και ο Νίκος Κοροβέσης. Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Ζάιρο, Γκάρι Ροντρίγκες έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: