Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στη Ρώμη για Μανωλά ο Μουρίνιο!!


Στη Ρώμη για Μανωλά ο Μουρίνιο!

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρουσία του Μουρίνιο στη Ρώμη, προκειμένου να δει από κοντά το Ρόμα-Παλέρμο… και τον Κώστα Μανωλά!

Η είδηση πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία έχει βγάλει… καμπόσες, άλλες ειδήσεις, που αφορούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

H σχεδόν βέβαιη, όπως παρουσιάζεται από αρκετά ευρωπαϊκά Μέσα, συνεργασία των «κόκκινων διαβόλων» με τον Special One (άρα και απόλυση του Λουίς Φαν Χάαλ…) από το ερχόμενο καλοκαίρι έχει προκαλέσει… παροξυσμό και κάθε κίνηση του Πορτογάλου συνδέεται με τη Γιουνάιτεντ. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει και τώρα, με το ταξίδι του 53χρονου τεχνικού στη γειτονική μας χώρα.

Οι Ιταλοί γράφουν πως ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, πέρα από το γεγονός πως ήθελε να βρεθεί ξανά στο Μιλάνο, για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στη Μαδρίτη, το 2010, και να δει από κοντά, μαζί με τον Μοράτι, την Ίντερ (το Σάββατο, στις 21:45, κόντρα στη Σαμπντόρια), τσεκάρει παίκτες τους οποίους θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ, άπαξ και μετακομίσει στον αγγλικό βορρά!

Ένας από αυτούς, λοιπόν, φέρεται να είναι ο Κώστας Μανωλάς!

Το ''ilsussidiario.net'' αποκαλύπτει πως ο Μουρίνιο θα βρεθεί και στη Ρώμη, την Κυριακή, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ρόμα-Παλέρμο και τους Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, αλλά και τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, που τα πηγαίνει εξαιρετικά στην ιταλική πρωτεύουσα! Στο εν λόγω δημοσίευμα, δε, τονίζεται πως το όνομα του 24χρονου Έλληνα διεθνή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για ομάδα από το Νησί.

Μένει να δούμε, τώρα, αφενός αν θα επιβεβαιωθούν οι… αμέτρητες φήμες, πως ο Πορτογάλος θα κάθεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ του χρόνου και αφετέρου, αν συμβεί αυτό, ποιους θα πάρει μαζί του στο Μάντσεστερ… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: