Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η FIFA πληρώνει τον μισθό του Βερμάελεν στην Μπαρτσελόνα!!


Η FIFA πληρώνει τον μισθό του Βερμάελεν στην Μπαρτσελόνα!

Ακόμα «κλαίει» η Μπαρτσελόνα τα 15 εκατ. ευρώ που έδωσε στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Τόμας Βερμάελεν, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» γλίτωσαν τα έξοδα των ετήσιων απολαβών για την περσινή σεζόν.

Τον τίτλο ως μία από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα παίρνει και δικαιολογημένα ο Τόμας Βερμάελεν, καθώς σε καμία περίπτωση ο παίκτης δεν έχει δικαιολογήσει τα 15 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν οι «μπλαουγκράνα» για να τον αποκτήσουν από την Άρσεναλ.

Ωστόσο, σαν άλλη παρηγοριά στον… άρρωστο, η Μπαρτσελόνα γλίτωσε την πληρωμή των περσινών ετήσιων απολαβών του παίκτη, καθώς τα 2 εκατ. ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του θα τα καταβάλει η FIFA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport» η παγκόσμια ομοσπονδία καλείται να πληρώσει ως αποζημίωση το εν λόγω ποσό στην Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του παίκτη με την εθνική Βελγίου.

Έπειτα από δικαστικές διαμάχες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές απέδειξαν ότι ο παίκτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτσι εξασφάλισαν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στις ετήσιες απολαβές του διεθνούς αμυντικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: