Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Τα δεδομένα για Ντουρμάζ εν όψει καλοκαιριού!


Τα δεδομένα για Ντουρμάζ εν όψει καλοκαιριού

Μοιρασμένες είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες όσον αφορά το μέλλον του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σουηδός εξτρέμ στην πατρίδα του. Τι ισχύει για Φουστέρ.

«Μπορεί συμβόλαιο, μπορεί μεταγραφή», είναι το συμπέρασμα της πρόσφατης συνέντευξης που έδωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ στη ιστοσελίδα «aftonbladet.se».

Σε αυτή ο Σουηδός εξτρέμ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό, καθώς υποστήριξε πως στις προθέσεις του είναι να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα και ένα πιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος τόνισε ότι «αν μείνω, όπως μαθαίνω, θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό». Το συμβόλαιο του 27χρονου άσο λήγει το καλοκαίρι του 2017 και εφόσον παραμείνει, οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2018 ή το 2019.

Ο Ντουρμάζ αναγνωρίζει πως φέτος βελτιώθηκε αρκετά με τον Σίλβα στον πάγκο, αν και έχει παράπονο από τον Πορτογάλο που δεν το συμπεριέλαβε στη λίστα του Champions League στις αρχές της σεζόν.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού αναμένεται να παραμείνει και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έχει «κερδίσει» τον Σίλβα με τις εμφανίσεις του και τον επαγγελματισμό του, και – όπως γράφει η Live Sport - αναμένεται να εισηγηθεί την παραμονή του 34χρονου μέσου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: