Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Καλή νύχτα για τον Παναθηναϊκό, τώρα Ερυθρός Αστέρας»


Τζόρτζεβιτς: «Καλή νύχτα για τον Παναθηναϊκό, τώρα Ερυθρός Αστέρας»

Δεν εφησυχάζει... ούτε μέρα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που ήταν χαρούμενος για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά... ήδη σκέφτεται τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη εβδομάδα.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Σέρβος είναι... διψασμένος για πολλές τέτοιες μέρες ακόμα και γι' αυτό ήδη στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα!

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου που συνέβαλαν σε αυτόν τον τίτλο. Συγχαίρω τον κ. Πολέμη και τους παίκτες του για την πορεία τους. Πρέπει να είναι περήφανοι για την πορεία τους, μια πορεία που μπορεί να μπει στην ιστορία του αθλητισμού. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είχαμε καλή νοοτροπία, ειδικά αμυντικά μπήκαμε πολύ καλά και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος. Είναι κάτι για το οποίο δουλέψαμε και έγινε. Ήταν μια καλή νύχτα για τους φίλους του Παναθηναϊκού και το ίδιο το μπάσκετ, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με πολλά παιδιά.

Αισθάνομαι καλά, νιώθω ικανοποίηση, αλλά πριν καλά-καλά πάρουμε τα μετάλλια μιλούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα συνεργαστούμε για τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Είναι μια ικανοποίηση, αλλά κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.


Για την κατάσταση των Χάντερ-Ουίλιαμς: «Ο Βινς Χάντερ προσαρμόζεται στο παιχνίδι μας και πάει σιγά-σιγά. Ο Έλιοτ θα βγει αύριο πρωί από το νοσοκομείο. Είναι πολύ καλύτερα. Υπέστη τροφική δηλητηρίαση, αλλά θα είναι μια χαρά και θα είναι μαζί μας στις επόμενες προπονήσεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: