Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η διαφορά έμεινε ίδια!


Η διαφορά έμεινε ίδια!

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν χωρίς ματς αυτή την αγωνιστική και θα πάνε στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς ματς για δέκα μέρες.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή ν' αναβάλει την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν χωρίς ματς αυτή την αγωνιστική και θα πάνε στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς ματς για δέκα μέρες. Σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ έπαιξε εκτός έδρας με τον Πανθρακικό, μια ομάδα που επί της ουσίας δεν έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Πριν από την έναρξη του αγώνα η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ήταν 29 βαθμοί και υπήρχαν όλες οι συνθήκες ώστε να μειωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ξεκινάμε από την πρώτη και αδιαπραγμάτευτη συνθήκη που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των όσων προαναφέραμε. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε και από τη στιγμή που δεν έπαιζε ήταν αδύνατον να μεγαλώσει η διαφορά. Δεύτερη συνθήκη, ο ΠΑΟΚ έπαιζε κόντρα σε μια ομάδα που είναι απίθανο αν όχι αδύνατον να συνεχίσει στην κατηγορία, τον Πανθρακικό. Τρίτη συνθήκη, ο “δικέφαλος” του Βορρά προηγήθηκε στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα που ελάχιστοι πίστευαν πως θα είχε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι.

Τελικά, το ματς γύρισε και ο Πανθρακικός πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1. Η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ δεν μειώθηκε και παρέμεινε στους 29 βαθμούς. Όταν μάλιστα θα γίνει το ματς των “ερυθρόλευκων” στο Καυτανζόγλειο ενδέχεται η διαφορά να είναι μεγαλύτερη. Τίποτε δεν είναι απίθανο. Η ουσία είναι πως ο Τούντορ δεν βρήκε λόγο να παραιτηθεί στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Το μόνο που ήξερε ο Κροάτης ήταν να επιτεθεί φραστικά στον Σίλβα στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου στην Τούμπα. Το ματς το “γύρισε” ο Πανθρακικός, ο Ολυμπιακός δε θα το “γύριζε”;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: