Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δέλλας: «Είναι λυπηρό που δεν θα παίξουμε στο Κύπελλο…»


Δέλλας: «Είναι λυπηρό που δεν θα παίξουμε στο Κύπελλο…»

Την απογοήτευσή του για την απόφαση του Στ. Κοντονή να ματαιώσει το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας. «Είναι λυπηρό που δεν θα παίξουμε στο Κύπελλο, γιατί το είχαμε θέσει ως στόχο», είπε.

Στις δηλώσεις του, μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Τραϊανός Δέλλας, τόνισε: «Πάλι τα ίδια λέμε και σήμερα. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, είχε τις δικές του ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο και το πληρώσαμε με την πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς, όμως, δεν μπήκε το γκολ...

Πάνω που ελέγχαμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι τελείωσε στην κόντρα επίθεση για το 2-0. Τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες. Θα πρέπει για ακόμα μια φορά τις ευκαιρίες που κάνουμε ειδικά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, να τις εκμεταλλευόμαστε. Αν δεν κάνεις γκολ, είναι μοιραίο να χάνεις το παιχνίδι
».

Τέλος, για τη ματαίωση του Κυπέλλου, σημείωσε: «Δεν μας επηρέασε η αναβολή του Κυπέλλου. Είναι, όμως, λυπηρό που δεν θα παίξουμε στο Κύπελλο, γιατί το είχαμε θέσει ως στόχο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: