Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΕΚ, από εκεί που σταμάτησε…!!


ΑΕΚ, από εκεί που σταμάτησε…

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η ΑΕΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Κατέληξε στους έντεκα, «ανοιχτή» και ευέλικτη η διάταξη για Πογέτ.

Ο στόχος κατάκτησης τίτλου μπορεί να χάθηκε μετά τη ματαίωση του Κυπέλλου, ωστόσο η ΑΕΚ έχει αρκετά κίνητρα για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» προσβλέπουν πλέον στην πρώτη θέση των play offs και θέλουν να μπουν με το μεγαλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στο μινι-πρωτάθλημα. Κόντρα στους Αρκάδες, δε, υπάρχουν και τα… χρωστούμενα του πρώτου γύρου, όταν είχαν ηττηθεί με 1-0 στο ΟΑΚΑ πληρώνοντας την αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ καλείται και πάλι να βρει λύσεις για τις απουσίες. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Ντίντακ, καθώς και οι τραυματίες Μπακάκης και Σουκουλίνι. Ο Ουρουγουανός προπονητής δείχνει πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα, όχι όμως και στη διάταξη, που αναμένεται να είναι ευέλικτη, με το σχήμα να μπορεί να μετατραπεί ανά πάσα στιγμή από 4-3-3 σε 4-4-2 και αντίστροφα.

Ο Μπαρόχα θα είναι στο τέρμα, Άρθο και Κολοβέτσιος στόπερ, Σοϊλέδης και Γκάλο στα άκρα της άμυνας, Γιόχανσον και Σιμόες στο κέντρο με τον Βάργκας είτε σε ρόλο εσωτερικού μέσου (στο 4-3-3), είτε ως ακραίος (στο 4-4-2), ο Μπαρμπόσα θα είναι στο «φτερό», ο Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης και ο Αραβίδης θα βρίσκεται δίπλα του (στο 4-4-2) ή στην άλλη «πτέρυγα» (στο 4-3-3).

Η αποστολή: Mπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ, Αραβίδης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: