Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Χατζηισαΐας: «Φάνηκε ότι επηρεαστήκαμε»


Χατζηισαΐας: «Φάνηκε ότι επηρεαστήκαμε»

Τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες φαίνεται ότι επηρέασαν τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τον 24χρονο αμυντικό, η ομάδα φάνηκε να έχει επηρεαστεί από τα όσα συνέβησαν και ακολούθησαν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ για την ομάδα μου, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πετύχαμε πρώτοι γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι» ήταν η πρώτη τοποθέτησή του στην κάμερα της Nova.

Στην ερώτηση για το αν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα γνώριζε την ήττα στην μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, απάντησε: «Όχι, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν νομίζω να επηρεαστήκαμε από αυτό. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ότι επηρεαστήκαμε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, καταφέραμε να χάσουμε. Παρ’ όλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί πρέπει να πάμε στα play offs».

Τέλος, για το αν υπήρξε ασυνεννοησία στο πρώτο γκολ του Πανθρακικού, τόνισε: «Αυτό ήταν πάνω στο παιχνίδι, δεν το έχω δει, δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό. Δεν συνεννοηθήκαμε καλά, αλλά εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε στα play offs».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: