Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Και δεν κερδίζει, και «χάνει»


Και δεν κερδίζει, και «χάνει»

Στα μέσα Δεκεμβρίου χρονολογείται η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα, την ώρα που ο Ιγκόρ Τούντορ δείχνει να χάνει για άλλη μία φορά τα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα, η ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ήρθε να προστεθεί στα τελευταία που έχει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν εννιά αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την Τούμπα, με την τελευταία τους επικράτηση να είναι εκείνη επί της Ντόρτμουντ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Παράλληλα, το σερί γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αν υπολογίσουμε πως σε 23 έχουν μόνο έξι νίκες.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν (και) στην Κομοτηνή, για να στηρίξουν την ομάδα τους, αποδοκίμασαν τους παίκτες, με τα συνθήματα «για τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ» να ακούγονται για ακόμη μία φορά σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Τούντορ.

Το κλίμα για τον Κροάτη τεχνικό έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ και για άλλη μια φορά δείχνει πως έχει χάσει τον έλεγχο των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων.

«Γιατί πρέπει να παραιτηθώ; Η ευθύνη είναι δική μου και των παικτών και του συλλόγου. Ίσως αυτή η οπτική να μην σας αρέσει. Πρέπει να δούμε αν αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα, μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σήμερα. Ίσως και να μην μπορούν…», είπε μεταξύ άλλων, επιρρίπτοντας ευθύνες στους παίκτες και όχι στις επιλογές του, όπως συνηθίζει ένας προπονητής σε ανάλογες περιπτώσεις. Όλα

Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Τούντορ, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως στην επόμενη στραβή ο Ιβάν Σαββίδης θα τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: