Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Άλλο ένα... θύμα στον κατάλογο του Ράμσεϊ!


Άλλο ένα... θύμα στον κατάλογο του Ράμσεϊ

Τα 17... θύματα έφθασε ο Άαρον Ράμσεϊ, καθώς μία ημέρα μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ, η Νάνσι Ρίγκαν -γυναίκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν-, έφυγε από τη ζωή.

Η «κατάρα» του Άαρον Ράμσεϊ, ξανακτύπησε. Ο Ουαλός χαφ της Άρσεναλ σκόραρε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ και άπαντες άρχισαν να ψάχνουν το επόμενο θύμα του.

Μία ημέρα, λοιπόν, μετά το γκολ του Ράμσεϊ, η γυναίκα του Ρόναλντ Ρίγκαν, -πρώην προέδρου της Αμερικής-, ονόματι Νάνσι Ρίγκαν, που είχε φθάσει τα 94 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή. Φυσικά, το μυαλό όλων δεν θα μπορούσε να πάει κάπου αλλού, πέραν από τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, που έχει δημιουργήσει την δικιά του ιστορία, η οποία σίγουρα δεν πρέπει να τον... κολακεύει.

Tα 17 θύματα του Ράμσεϊ

Αντρές Μόντες, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Στιβ Τζομπς, Μουαμάρ Γκαντάφι, Γουίτνεϊ Χιούστον, Τσαβέλα Βάργκας, Μπέμπο Βαλδές, Χόρχε Ράφαελ Βιδέλα, Κεν Νόρτον, Πολ Γουόκερ, Ρούμπιν Κάρτερ, Χανς Ρούντολφ Γκίγκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: