Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ: Σκότωσε τον φίλο του σε διαφωνία για Μέσι – Ρονάλντο!!


ΣΟΚ: Σκότωσε τον φίλο του σε διαφωνία για Μέσι – Ρονάλντο

Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη στην Ινδία. Δύο φίλοι διαφώνησαν για το ποιος από τους Μέσι – Ρονάλντο είναι καλύτερος, με αποτέλεσμα η κόντρα να καταλήξει σε φονικό.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Δύο φίλοι διαφώνησαν σχετικά με το ποιος από τους Μέσι ή Ρονάλντο είναι καλύτερος, με την κόντρα τους να καταλήγει σε φονικό, με θύμα έναν 34χρονο.

Η απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Ινδία, όταν δύο Νιγηριανοί κατά η διάρκεια πάρτι, διαφώνησαν για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

Ένας 34χρονος, που είχε μάλιστα τα γενέθλια του και διασκέδαζε με τους φίλους του, υποστήριξε την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θυμό ενός από τους φίλους του.

Ο 22χρονος θαυμαστής του Μέσι, διαφώνησε και πέταξε ένα ποτήρι στον φίλο του το οποίο χτύπησε στον τοίχο και έσπασε. Τότε με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί, ο 22χρονος επιτέθηκε στον 34χρονο και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Μάλιστα η αιτία της διαφωνίας για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή, που έφερε τον ακαριαίο θάνατο του 34χρονου, επιβεβαιώθηκε και από τους άνδρες της αστυνομίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: