Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Πράνιτς: «Θα ματώσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό»


Πράνιτς: «Θα ματώσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του το ερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε ο Ντάνιελ Πράνιτς, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά και το ερχόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε στην εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΙ ο Ντάνιελ Πράνιτς, τονίζοντας πως οι παίκτες των πράσινων θα τα δώσουν στο ερχόμενο μτας.

«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Ήταν η κόρη μου εδώ και με ρωτούσε πότε θα νικήσουμε. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και νικήσαμε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι φυσιολογική μια τέτοια εικόνα όταν παίζεις στο γήπεδό σου και είσαι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ρισκάρεις. Πάντα πρέπει να νικάς σε εντός έδρας ματς. Αυτό θέλαμε και αυτό κάναμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ξέρουμε την κρισιμότητά του και είναι καλό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, μετά τη σημερινή νίκη».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Η σεζόν έχει εξελιχθεί απογοητευτικά και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να ματώσουμε, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα. Από την αρχή της σεζόν δεν αντιδράσαμε καλά και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Προσπαθούμε πολύ σε κάθε ματς. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουμε. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους, τουλάχιστον για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: