Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Διαμαντίδης: «Θέλουμε το τρεμπλ»


Διαμαντίδης: «Θέλουμε το τρεμπλ»

Επιθυμία όλων των παικτών του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση και των άλλων δύο τροπαίων (πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα) τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Παρά το γεγονός πως είναι πολύ δύσκολο, όλοι στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν τη φετινή σεζόν με το τρεμπλ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να κατακτά όλους τους τίτλους. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο. Θ χαρούμε σήμερα το βράδυ, αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την τελευταία του συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, αλλά και για το τρεμπλ που επιθυμεί ο κόσμος:

«Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Έχουμε ακόμα τρεις μήνες οπότε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμη παιχνίδια. Και εμείς θέλουμε τους υπόλοιπους τίτλους, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος το θέλει» και κατέληξε: «Όταν έχουμε υγεία, είμαστε χαρούμενοι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: