Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κυριάκος: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ»


Κυριάκος: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF».

Ξεκάθαρος ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει απόλυτα την ΕΠΟ παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετική ερώτηση ήταν ξεκάθαρος ως προς αυτό το σκέλος και παράλληλα τόνισε ότι δεν είναι η ανατροπή του Ολυμπιακού, αλλά να διαμορφωθεί το κατάλληλο έδαφος για την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή:
«Σε γενικές γραμμές και χωρίς να περιορίσουμε την ανάλυση, θεωρούμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εμείς την απόφασή μας την πήραμε, πριν υπάρξει η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή. Θα θέλαμε όμως να διευρύνουμε το πεδίο που ανέλυε στην ανακοίνωσή του. Η πηγή του κακού είναι η διαφθορά. Έτσι βγαίνει η προτεραιότητα στην ατζέντα. Θεωρούμε ότι οι κινήσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα: «Συμμερίζομαι τις αντιδράσεις όλου του κόσμου με διαιτησίες όπως της Τετάρτης. Ωστόσο, δεν συμφωνούμε με μεμονωμένες αντιδράσεις που μπορεί να έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Αν κάποιος δει το παιχνίδι μέχρι το 13’ καταλαβαίνει την κακή διάθεση και την πρόθεση του διαιτητή. Η συζήτηση ξεκινά για το ποιος επέλεξε τους συγκεκριμένους διαιτητές. Καταδικάζουμε τα όσα έγιναν, όπως στο ποτήρι που έπεσε στον Μάρκο Σίλβα και ζητούμε συγγνώμη από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Παρ’ όλα αυτά κανένα μέλος του Ολυμπιακού δεν ένιωσε τον κίνδυνο ότι δεν είναι ασφαλής».

Για τη διαφθορά σε συνάρτηση με τη βία: «Μιλάμε τόση ώρα για το τι έγινε από το 89’ και μετά, οπότε καταλαβαίνετε ότι τον δικό μας εκνευρισμό. Τόση ώρα δεν έχουμε μιλήσει για το τι συνέβη την προηγούμενη ώρα που αυτός είναι ο σκοπός μας. Πρέπει να κάνουμε συζητήσεις για τη βία και να τις συνεχίσουμε μέχρι να εξαλειφθεί το φαινόμενο, αλλά πέρα από το περιτύλιγμα πρέπει να εξαλείψουμε κάθε ίχνος διαφθοράς».

Για τη συμμαχία ΑΕΚ-Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και αν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα δικαιότερο πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες: «Ασφαλώς και οι συμμαχίες δεν είναι ένα κλειστό γκρουπ και δεν αφορά τρεις ομάδες. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην ανατροπή της συγκεκριμένης κατάστασης μπορούν να το κάνουν. Εμείς δεν θέλουμε να ανατρέψουμε κανέναν Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε τις δικές μας ομάδες και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το θέμα είναι ποιος θέλει να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις».

Για το αν ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ: «Ναι, θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει περίπου 70 εκατομμύρια. Πόσα δηλαδή πρέπει να βάλει για να υπάρχει ισονομία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: