Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Παύλος-Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Άλλα δύο τρόπαια»


Παύλος-Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Άλλα δύο τρόπαια»

Σύνθημα για… τριπλ-κράουν έστειλαν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Η δίψα τους δεν σταματά ποτέ… Μπορεί Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος να έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε δεκάδες τίτλους, ωστόσο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο οι ιστορικοί διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ έδειξαν πως θέλουν… κι άλλα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές, τους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που στήριξαν την ομάδα στο δρόμο για την κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου και συνολικά του 58ου τροπαίου μας. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός μας να συνεχίσει να χαρίζει τέτοιες στιγμές στα εκατομμύρια των φίλων του», τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο αδερφός του, Θανάσης, είπε: «Για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού μας μπορεί να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Θέλα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την επιτυχία που έδωσε χαρά στον κόσμο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: