Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ντουράντ: «Ο Giannis είναι πρόβλημα και θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο»


Ντουράντ: «Ο Giannis είναι πρόβλημα και θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο»

Ο μεγάλος Κέβιν Ντουράντ μίλησε με θαυμασμό για το ταλέντο και τις προοπτικές εξέλιξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την αναμέτρησή τους.

Η μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κέβιν Ντουράντ πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ, αλλά και στον σούπερ σταρ της Οκλαχόμα να διαπιστώσει από κοντά γιατί λέγονται τόσο καλά λόγια για το ταλέντο του και γιατί πολύς κόσμος τούς συγκρίνει.

«Όταν ο Γιάννης αρχίσει να έχει πιο σταθερό σουτ, θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Ελπίζω να μην το βελτιώσει σύντομα. Είναι ήδη πρόβλημα, αλλά αν φτιάξει και το σουτ του, θα είναι φανταστικός παίκτης για να τον βλέπεις», τόνισε ο 27χρονος φόργουορντ.

Όσο για τις συγκρίσεις με τον 21χρονο άσο των Μπακς, είπε: «Είμαστε λίγο διαφορετικοί. Εγώ μπήκα στο ΝΒΑ σαν σκόρερ και ανέπτυξα άλλα κομμάτια του παιχνιδιού μου στην πορεία. Ο Γιάννης ήρθε σαν ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα αρκετά καλά. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να πασάρει, ενώ είμαι μακρύς και αθλητικός. Έχουμε διαφορές, λοιπόν, αλλά είμαστε στον ίδιο δρόμο».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: