Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δοκάρι και… έξω!!

Βέροια και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) και πήραν από έναν βαθμό, σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος ματς. Λιγοστές φάσεις αλλά ένα δοκάρι έκαστος (Μαγέφσκι και Μερεμπασβίλι).

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, η Βέροια ήρθαν ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό και έφθασε ακόμη πιο κοντά στη -μαθηματική- σωτηρία της. Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πεντάδα οι Βοιωτοί, που είχαν δοκάρι με τον Μερεμπασβίλι. Δοκάρι είχε και η Βέροια με τον Μαγέφσκι.

Το ματς



Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με εμφανή σκοπό να παίξουν ανοιχτά. Η Βέροια κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού. Από την μεριά τους, οι Βοιωτοί προσπαθούσαν να κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και το πέτυχαν σε δύο στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά Μπεν και Μερεμπασβίλι δεν σημάδεψαν σωστά. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ανάκογλου και Μαγέφσκι, είχαν τις δικές τους στιγμές στην εστία του Μοσχονά, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πολωνού.

inner

Στην επανάληψη, ο καλός ρυθμός διατηρήθηκε, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και να φύγει με το τρίποντο από την πόλη της Ημαθίας. Ωστόσο, το καλοκτυπημένο φάουλ του Μερεμπασβίλι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Παππάς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Καντιμοίρη. Αυτές ήταν οι δύο μοναδικές πολύ καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, ενώ η καλύτερη στιγμή της Βέροιας ήταν στο 90’+2’ αλλά το σουτ του Καϊκούτ μπλόκαρε ο Μοσχονάς.

inner

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (86’ Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79’ Καϊκούτ), Γιουσούφ, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Μαραγκός, Μάνος, Αμπντούν, Εντζεγκέλε.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν [46’ Ατζαγκούν (68’ Παππάς)], Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τόπι (84’ Τσουρίκοφ).

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Μάγκας, Μπελγκαζουανί, Μάντζιος.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Γήπεδο: Βέροιας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: