Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Βάργκας: «Όλοι στην ΑΕΚ θέλουμε Champions League»


Βάργκας: «Όλοι στην ΑΕΚ θέλουμε Champions League»

Το σύνθημα για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ μετά τη διακοπή του Κυπέλλου έδωσε ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο ήρωας των ντέρμπι τόνισε ότι όλοι στην «Ένωση» επικεντρώνονται στη 2η θέση και το Champions League.

Ήθελε πολύ την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όπως κι όλοι όμως στην ΑΕΚ, ο Ρόναλντ Βάργκας δεν στέκεται στην απόφαση διακοπής της διοργάνωσης. Αλλά στρέφει το βλέμμα στον άλλο μεγάλο στόχο της ομάδας.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο άνθρωπος των ντέρμπι για την «Ένωση» σημείωσε ότι όλοι σ’ εκείνη επικεντρώνονται στην προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

Παραδέχθηκε, δε, ότι ακόμα θυμάται την αποβολή του στο παιχνίδι του πρώτου, τονίζοντας ωστόσο ότι θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί η ΑΕΚ στη βαθμολογία και όχι για εκδίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάργκας

Για την απόφαση διακοπής του Κυπέλλου: «Είναι αλήθεια ότι εμείς είχαμε προετοιμαστεί για το ματς κυπέλλου και δεν αλλάξαμε τίποτα στο πρόγραμμά μας. Όταν μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει προσπαθήσαμε να δούμε τα θετικά στοιχεία και όχι τα αρνητικά. Από τη στιγμή που λήφθηκε αυτή η απόφαση, εμείς ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άρα και το δεχθήκαμε.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ένας στόχος μας, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον, συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο που είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρει μέρος η ομάδα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο κι εμείς οι ποδοσφαιριστές».


Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και ξεκούραστοι. Θέλουμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογία, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά απ' τους αντιπάλους μας στα πλέι-οφ. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού και ο Αστέρας χρειάζεται τη νίκη, ώστε να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι-οφ, αλλά ελπίζω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα φύγουμε με τη νίκη».

Για την αποβολή του στο παιχνίδι του α’ γύρου: «Θέλω να πω ότι στο πρώτο ματς με τον Αστέρα δεν είχα τόσο έντονη αντίδραση όσο φάνηκε. Δέχομαι την απόφαση του διαιτητή. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και συνεχίζω να βρίσκομαι σ' αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα δεν τίθεται θέμα εκδίκησης από την πλευρά μας. Σε εκείνο το ματς χάσαμε, αλλά τώρα πρέπει να νικήσουμε για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογική μας διαφορά από τους υπόλοιπους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: