Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Πολέμης: «Θα μας ξαναδείτε»


Πολέμης: «Θα μας ξαναδείτε»

Βέβαιος πως ο Φάρος θα… ξανααπασχολήσει τη φίλαθλη Ελλάδα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ανδρέας Πολέμης παραδέχτηκε ρεαλιστική την καταφανή ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, αλλά έδειξε βέβαιος πως ο Φάρος δεν θα είναι… φωτοβολίδα.

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά για μας, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μακριά από μας. Έχει ανεβάσει ταχύτητα και εμείς δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε. Εύχομαι να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη στιγμή. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, με τα παιδιά από τις ακαδημίες μας στο γήπεδο και τη φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Μακάρι να το ξαναδούμε σε ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, γιατί το μπάσκετ πρέπει να είναι μια γιορτή. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας στην πορεία του Κυπέλλου, ιδιαιτέρως τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση και είμαι περήφανος και ευχαριστημένος για τους αθλητές της ομάδας μας. Ευελπιστώ από αύριο κιόλας να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε στην πολυπόθητη άνοδο. Ο Φάρος θα ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές. Έχουμε όραμα, διάθεση και ανθρώπους δίπλα μας. Νομίζω πως θα μας ξαναδείτε», τόνισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τζόρτζεβιτς για την όλη του στάση απέναντι στον Φάρο και σε μας. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν και του εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν η ομάδα του αποσυντονίστηκε στο πρωτάθλημα μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι αλήθεια πως αποσυντονιστήκαμε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και της Κύμης. Κάναμε όμως μια ειλικρινή συζήτηση με τα παιδιά και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε ξανά δυνατοί και προσηλωμένοι. Λυπάμαι που χάσαμε τη διαφορά που είχαμε, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και πρέπει να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: