Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αποθέωσαν τον Γιάννη Κιντ και συμπαίκτες!!


Αποθέωσαν τον Γιάννη Κιντ και συμπαίκτες

Τζέισον Κιντ, Τζαμπάρι Πάρκερ και Ο Τζέι Μέιο έπλεξαν το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τριπλ νταμπλ του στην ήττα των Μπακς από την Οκλαχόμα.

Παρά την απογοήτευσή τους για την ήττα από την Οκλαχόμα, τα μέλη των Μπακς δεν μπορούσαν παρά να αναφερθούν στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είναι εξαιρετικός σε αυτό το ρόλο ο Γιάννης. Είναι σπουδαίος πλέι μέικερ, ενώ μπορεί να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει. Είναι καταπληκτικός παίκτης», δήλωσε ο Ο Τζέι Μέιο.

«Ο Γιάννης παίζει πολύ καλά και μας βοηθά πολύ. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους και χαίρομαι που τον έχουμε στην ομάδα μας», ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Πιο συγκρατημένος ήταν ο προπονητής του Μιλγουόκι. «Για τον Γιάννη είναι μια νέα θέση και πρέπει να προσαρμοστεί στο διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισής του. Όσο περισσότερο παίζει στη θέση του πλέι μέικερ, τόσο καλύτερος θα γίνεται. Ήδη κάνει πολλά τριπλ-νταμπλ. Η Οκλαχόμα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες και ο Γιάννης, όπως και ο Τζαμπάρι (Πάρκερ) είναι στη διαδικασία της συνεχούς βελτίωσης για να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Τζέισον Κιντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: