Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μπέρδεμα με τις δηλώσεις Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ!


Μπέρδεμα με τις δηλώσεις Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ

Παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, σε Μέσο της πατρίδας του, όπου ανέφερε ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και ενώ θα λείψει 3-4 εβδομάδες.

Μεγάλο μπέρδεμα δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ. Σήμερα δημοσιεύονται δηλώσεις του χαφ του ΠΑΟΚ στην πατρίδα του, όπου τονίζει ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και ότι δεν πρόκειται να λείψει καιρό από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Το χθεσινό ιατρικό δελτίο του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρει ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και θα απουσιάσει 3-4 εβδομάδες.
Ωστόσο, αυτή η παρεξήγηση έγινε, επειδή οι δηλώσεις του Βόσνιου έγιναν την Κυριακή λίγη ώρα μετά το ματς στην Κομοτηνή και πριν υποβληθεί σε εξετάσεις ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και δημοσιεύθηκαν σήμερα.

«Δεν είναι αλήθεια ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου και ότι θα πρέπει να λείψω για πολύ καιρό. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχα ένα χτύπημα, για αυτό και υπήρξε ένα αιμάτωμα. Δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, θα είμαι στην προπόνηση την Πέμπτη και είναι πιθανό να παίξω εναντίον του Παναιτωλικού. Πραγματικά, δεν ξέρω πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στα media ότι χτύπησα άσχημα», είχε δηλώσει ο Τσίμιροτ.

Ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Βοσνίας και απάντησε: «Η μόνη μου δουλειά είναι να δουλεύω και να παίξω καλύτερα και ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα κληθώ. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στην εθνική ομάδα, το ίδιο ισχύει και για μένα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: